Touch The Photos :D

Touch The Photos :D


Nak berubah !!!!
Tuesday, 30 July 2013, ϟ 0 meraung(s)

asalamualaikum w.b.t

Kepada semua tuan,puan and sape-sape yang bace blog saye ni.. maaf kalau ade tersalah tulis, terlajak kate, maklum lah anak cucu baru nak belajar main blog-blog ni,hehehe.

Aku ni umur 20, dah tua dah pun, tapi tanpe aku sedar aku belum matang lagi, belum dapat perangai yang same dengan umur aku sekarang. Kalau tak sedar perangai tengah tak matang boleh tahan lagi, tapi bila dah kena tegur, aku rase cam sakai gak diri aku ni, perangai mintak penampar..haha..terus terang ni.. dalam kelas paling banyak mulut, dalam bas paling bising, dengan kawan-kawan paling hyper active, tapi aku akan matang when dengan keluarge, dengan sedare dengan ustaz-ustaz dan dengan bakal zaujah aku, dengan die pun kadang-kadang aku macam budak-budak, die pun sedih dengan ke sakaian aku.hahahaha.

 Aku bukan tak nak matang , aku try nak jadi matang , tapi bile dah berhadapan dengan member-member yang masuk air macam mane nak matang!!! tapi aku nak matang lah !!!! aku nak someone yang selalu cakap.. :soleh~~~ matang sikit, soleh ~~~~ behave ea~~ , aku harap dengan dorongan ayat tu aku boleh berubah slow-slow ke arah kematangan..


Hanya padaMu Ya Allah aku memohon dan meminta pertolongan ..AMIN YA RABB :')

Antara sebab-sebab susah nak berubah
ϟ 0 meraung(s)

Ok..baru ade line dekat tempat aku..baru pasang wifi..haha..maaf lah lame tak update..(macam pernah update aku ni)..baru nak update..haha.. btw dah 21 hari kita puase, rase kejap sangat-sangat bulan ramadhan tahun ni. Tande-tande kiamat lah kate kan, mase makin cepat, yang sedih nye aku ni ntah bile nak berubah. terfikir nak berubah tapi ade je halangan. Member-member sekeliling semua jenis masuk air. Ntah lah, aku harap aku dapat tetap kan hati aku bila rase nak berubah. AMIN :)

Aku dah ada blog!
Wednesday, 19 June 2013, ϟ 4 meraung(s)

assalamualaikum w.b.t!
ape yg boleh dikongsi, insyAllah aq akan kongsi kan. ape yg baik boleh diambik n yg x baik 2 buang jauh. k. assalamualaikum.

Last Post Past Post